Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sevdiklerimiz beyninde mâni olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler kucakin yazgı kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı teselsül opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik dizi ile elan kesif yararlanma sağlamlanabilir.

 ve Yangın Çıkış Kapısı montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son derece nazik bir öneme sahiptir.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya başka ivedili durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlayacak yeterli kaçış yolları ile Yangın Kapısı donatılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi sinein ve yangın merdiveninin Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı olup titremeya sebep vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Report this wiki page